20 April 2012

Jaffan julistekilpailu

Nyt olisi mielenkiintoinen kilpailu tarjolla!
Luulenpa että täällä voisi olla muitakin kiinnostuneita, joten päätin jakaa tämän.

Kyseessä on Hartwallin Jaffan Sauma -kilpailu, joka tarjoaa kolmelle nuorelle ikimuistoisen mahdollisuuden suunnitella mainosjuliste julistetaiteilija Erik Bruunin opastuksessa. Erik Bruun on suomalainen graafikko, joka tunnetaan erityisesti 50- ja 60- luvulla suunnittelemistaan kaupallisista julisteista. Moni on varmasti törmännytkin vanhoihin Jaffa – julisteisiin! Retrofiilistä!

Kilpailutehtävänä on suunnitella jouluaiheinen juliste Jaffalle. (ei kyllä hirveästi jaksaisi ajatella joulua keväällä…?) Tyylilaji on vapaa. Julisteessa tulee jollain tavalla esiintyä Hartwall Jaffa Appelsiini tai Hartwall Jaffa Jouluomena.

Kilpailuaikaa on 30.4. asti, joten vielä ehtii hyvin mukaan.
 
Lisää kilpailusta ja säännöt löytyvät täältä!

Minulle tällainen mahdollisuus kuulostaa ainakin todella upealta ja olen ehdottomasti osallistumassa kilpailuun! Julistesuunnittelu on kiinnostavaa ja haastavaa, enkä ole sitä paljoakaan tehnyt. Tässä työssä lähden miettimään jotakin selkeää ja yksinkertaista ja mehukkaita värejä. Jaffasta minulle tulee mieleen yllättäen iloisuus ja  appelsiinit, joten varmaan niistä lähdetään liikkeelle, heh... Parikin erilaista ideaa tuli mieleen, joten eiköhän tässä jotain saada aikaiseksi!

Meinaako joku osallistua? ::)

Untitled  
Tässä parin vuoden takainen kuva julisteista joita olin silloin tehnyt. Ei todellakaan mitään vautsivau mielettömiä. ::--)

11 comments:

 1. Kiitos vinkystä! Olisi mahtavaa osallistua ja jopa voittaa, mutta luulen ettei tälläisellä harrastelijalla ole mitään mahdollisuuksia :)
  Sinulla varmasti on! Semppiä kovaan kilpailuun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harrastelija!?? Katoin sun sivuja, joten turha väittää että oot harrastelija.. Hienoa! :---DD

   Delete
  2. Se on ihan totta :/ Harrastushan tämä on, mutta nyt yritän sen avulla päästä eteenpäin. Kouluhan auttaisi aina eteenpäin ja oppisin jotain uuttakin. Enemmän just tätä graafista puolta ja sitten kun sen yhdistäisi omiin juttuihin..
   No joo, saahan sitä aina haaveilla :)
   Ja kiitti ;D

   Delete
 2. Hei mahtavaa, kiitos vinkistä! Todellakin osallistun : )

  ReplyDelete
 3. noi sun julisteet on ihan mielettömän hienoja !

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. todellakin osallistun!! hei tiiätkö onko jotain sivua missä aina kerrottais/olis koottu kaikki tällaset kilpailut? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämän tyylisiin kilpailuihin olen törmännyt usein täällä: pingstate.nu.

   Delete
  2. myös harhakuva.org keskustelupalsta osiosta löytyy kans kilpailuja yms, en kyl tiiä pitääkö olla rekisteröityny nähdäkseen mut kannattaa kokeilla :D

   Delete
 5. kai se on yritettävä! ois niiin mieletöntä voittaa!

  ReplyDelete