13 March 2012

Venyvät päivät

Olen tavallisesti kovin väsynyt iltaisin, mutta nyt on ok käydä nukkumana kello 02. Työskennellessä aika juoksee huomaamatta. Minusta tuntuu, että parhaat ideat tulevat juurikin öiseen aikaan. Varsinkin kun on päässyt oikeanlaiseen luovuustilaan.

Seuraavan päivän aamut ovatkin sitten asia erikseen. Aivot heräävät vasta siinä lounasaikoihin (miettimään ruokaa tottakai!) ja keskittyminen kaikkeen tuntuu olevan ihan kateissa. Tämä on tietysti hieman ikävää, kun pitäisi päivätöitäkin täysillä jaksaa... Täytyy varmaan yrittää pitää sellaisia lepopäiviäkin välillä. :-)

Alla pari itseäni ilahduttavaa kuvaa. Viikonloppuna käväisin Hair&Beauty -messuilla ihmettelemässä ja olisi sitä meininkiä voinut ehkä enemmänkin valokuvata. Ainakin oli jännittäviä kisoja!
Tänään puolestaan kävin Akateemisessa paperiostoksilla kahdesti ja eksyin myös lehtiosastolle. Siellän on tietysti vaikka mitä...

Akateemisen lehtiosasto <3 

   
GLITTER EYE_LINER. Hair & beauty messutapahtuman tuikitarpeellinen ostos...

   
Kuva samaisilta messuilta. Goldwellin show.

   
Yöllä on hyvä piirtää. Hämismusteella erityisesti.

Nyt taidankin mennä hieman aikaisemmin nukkumaan. Huomenillalla olisi vielä sarjiskurssi, johon en ole oikein ehtinyt keskittyä. Todella harmi, koska kurssi on kiinnostava ja sieltä saa oikein hyviä vinkkejä! ..Ja opettaja on paras! Sellainen fiilistelijä. :-)

P.s. Kirostusvirheitä voi olla. Yöt eivät siis ainakaan sovellu kirjoittamiseen.. 

9 comments:

 1. Joo mulla on kans aina sama,et yöllä sitä on luovimmillaan! Mä välillä huomeen,kun oon mennyt jo nukkumaan,et päässä rupee pyörimään idiksiä ja sit pakko päästä laittamaan ne paperille ja vaikka seuraavana päivänä jatkaa niistä!
  Ja loppuun vielä utelias kysymys musteeseen liittyen,koska ikinä en oo kokeillut. Millaisen paperin kanssa muste sopii parhaiten ja mistä löytää parhaat musteet?

  Lykkyä ennakkotehtävien kanssa ja muista välillä kuitenkin lepää ja nukkuu kunnon unet :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tussiahan tuo oikeastaan on, eikä mustetta. Taiteilijatarvikekaupoista löytyy varmasti useampaakin laatua. Talens -merkkistä tussia suositeltiin sarjakuvakurssilla, mutta en ole sitä vielä ehtinyt kokeilla. Paperina ainakin itse tykkään käyttään Canson 250g Illustration -paperia. Paperin on oltava sileä ja riittävän paksu ettei rypisty. Tietysti riippuu minkälaista jälkeä haluaa tehdä ja varmasti kokeilemalla löytyy parhaat välineet... :)

   Delete
 2. Mahtava blogi! Ei mulla muuta, jään seuraamaan.

  ReplyDelete
 3. Sun takia (tai ansiosta) meni tänään n. 20e Akateemiseen, kun kävin hakemassa sieltä pari juttua, esim. just tota mustetta, mitä en kylläkään ole ikinä ennen käyttänyt :D Tän blogin myötä on vaan taas herännyt se halu tehdä taas niitä luovempia juttuja kirjatenttilukemisten ohella.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän sitä rahaakin saa noihin välineisiin uppoamaan jos haluaa.. Varmaan ihan kivaa vaihtelua lukemisen ohella! :)

   Delete
 4. Eikä, ihan mahtava blogi! :) ihastuin ihan totaalisesti ja jään todellakin seurailemaan!

  ReplyDelete
 5. Rakastan tätä sun blogia! En ainenkaan itse ole vielä oikein löytänyt tän tyylisiä, vähän taiteellisempia blogeja ja aina kun nään, että olet postaillu tulee semmonen "jeejee!" fiilis. Muuten voinko kysyä, että mihin olet pyrkimässä, kun multa on tainnut mennä totaalisesti ohi? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai oikein rakastat, kiva! =-) Olen hakemassa taikkiin ja Lahden muotoiluinstituuttiin.

   Delete