6 February 2012

Multicoloured

Tämä blogi on ollut ja on minulle eräänlainen tyhjä paperi, jota saan täyttää omalla luovuudellani, ajatuksillani ja kuvillani. On siistiä huomata monen ihmisen löytäneen tiensä tänne tänään ja aikaisemminkin. Kiitosta NFV Emmille! Tästä ei ole yhtään hullumpi jatkaa! :-)

height="427"
Asiasta klipsikorvakoruun. Löysin yllä olevat hieenot korvikset Fidasta.


height="449"
height="534"
Värejä. Katsotaan mitä tulee... Lähilasit hommasin helpottamaan päänsärkyjä ja väsyneitä silmiä.

13 comments:

 1. Aivan IHANA blogi !! Jotenkin omakin luovuus heräs kun katselin sun ihania kuvia. Muutenkin tosi kiva fiilis näissä postauksissa. Wau.

  ReplyDelete
 2. sulla on mielettömän kiva blogi!! :---)

  ReplyDelete
 3. Ihana blogi sulla! :) Kateudesta vihreänä jään nyt ihastelemaan noita sun tekeleitä :D Olis kyllä siistiä olla käsistään noin näppärä :D

  ReplyDelete
 4. Huippu blogi, olipa kivaa löytää tänne. Oot lahjakas, tykkään kovasti sun kädenjäljestä ja "energiasta"! Mua lämmittää aina ajatus, että on olemassa tyyppejä jotka tykkää leikellä lehtiä vähintään yhtä paljon kun minäkin, täyttää luentomuistiinpanot kuulispiirroksilla ja käyttää suvereenisti vahvaa pinkkiä vähän niinku joka paikassa. Selailin sun vanhoja postauksia ja mulla on ihan samanlainen värikäs "helmilaukku" jossa papukaijan kuva, kuin sulla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Painaisin nyt "tykkää" jos täällä olisi sellainen mahdollisuus! ;)

   Delete
 5. oaoa, mulla on ihan saman tyyppinen tyyli erityisesti piirtää, mutta myös askartelutavassa on jotain samaa!!! olin aivan äimänä kun löysin tänne ihanaan blogiin, en tajua miten noista niiin moni muistuttaa mun tyyliä!:D hassua, meijän pitää keksii pian tälle tyylisuunnalle nimi;)) ei siis mitään samanlaisii töitä mutta kaikki noi kiekurat ja lehtileikkeet, i love them too<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noniin! Laita töitäsi esille niin pääsen itsekin toteamaan tämän! :))

   Delete
 6. ihan mielettömän hienoja töitä !

  ReplyDelete
 7. Ihan mahtava blogi, ja niiiin upeet kuvat! :) Keep going!

  ReplyDelete