16 February 2012

Karkkipäiväkirja

Torstai-iltaisin käyn treenaamassa (eli tuskastelemassa ja huokailemassa) vesivärien kanssa avoimen yliopiston piirustuskurssilla. HUUOH, todellakin tuskastelemassa! En hallitse niitä värejä sitten millään! Onneksi kuitenkin hieman kehitystä havaittavissa ensimmäisistä vesiväriharjoituksista, joita en muuten syystä tai toisesta ole täällä esitellyt... Ehkä asiaa auttoi uusi ponisivellin ja kunnollisempi paperi.Vastavärejä
Tässä myös karkkipäiväkirjani tältä päivältä! Idea on ekaluokkalaiselta serkultani. Hän pitää karkkikirjaa syömistään makeisista liimaamalla käärepapereita vihkoon.
Ihan sattumalta jouduin karkkisateeseen lounasaikaan ja pakkohan niitä namuja oli sieltä loskan seasta alkaa hullun lailla keräämään... Kiitos abeille.

Jänniä makuelämyksiä...

6 comments:

 1. Mun on kyllä nyt pakko sanoa että onpas täydellisesti asettautunut tuo vihreä vesiväri tuossa paletilla.. :D Mulle tuli heti mieleen siitä joku kanjoni tai sola. Tai Muumilaakso! :D Joo, on mulla suht vilkas mielikuvitus taas.

  Ja älä ollenkaan vähättele itseäsi, nuo mallikuvat näyttää oikein hienoilta. Pidän etenkin tosta sinisestä, se on niin herkkä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehe, ai muumilaakso? :--D Yritän päästä vähättelystä eroon. Inhottaa kyllä itseänikin kun ihmiset liian usein vähättelevät itseään ja taitojaan!

   Delete
 2. En ole ennen kuullut karkkivihosta. Itse liimailin pienenä vain kiiltokuvia vihkoihin. Näin se maailma muuttuu? Kauniita nuo sinun maalaukset!

  ReplyDelete
 3. heippa!ihan hullun upea tämä sinun blogi!visuaalisesti todella näyttävä.Itsekkin suuntaan taidealalle,joten konsultoinkin vähän sua,koska olen vielä abina lukiossa.Minne olet siis pyrkimässä opiskelemaan,jos kerta olet avoimessa yliopistossa kartuttamassa taitojasi,vaikka oletkin jo lahjakkuus? Ja itse pähkäilen valmennuskurssien ja avoimen yliopiston välillä,enkä osaa sanoa kumpi olisi kannattavampi vaihtoehto :/ any tips please?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi ja kiitos! Pyrin Taikkiin ja muotoiluinstituuttiin graafiseen suunnitteluun. Avoin yliopisto/avoin amk on kyllä hyvä väylä päästä opiskelun makuun ja harjoittelemaan perusteita ja opintopisteitäkin kertyy. Meillä on ainakin tuolla kursseilla iso osa ihmisistä hakemassa kouluun/on jo aikaisemmin hakenut.
   Valmennuskursseista en osaa sanoa. On myös olemassa erilaisia opistoja, mutta niistäkin kannattaa ottaa hyvin selvää. Tärkeintä varmaan on että harjoittelet niin paljon kuin ehdit. Tsemppiä! Taidealoille kun ei ihan helppo ole päästä... +muista että koko loppuelämä aikaa opiskella ;-)

   Delete