18 January 2012

Headache

Päätä on särkenyt tällä viikolla varmaan joka päivä? Johtuukohan stressistä, jännityksestä, väsymyksestä vai silmistä? Varmasti kaikesta tästä! Tilasin tällä viikolla itselleni lähilasit piirtelyä ja tietokoneen tuijottamista varten. Vaikka näössäni ei ole vikaa, niin ihmisen silmiä ei selvästikään ole luotu tuijottamaan tietokoneen ruutua 8h päivässä...? Tulkaa jo lasit ja helpottakaa oloani!

No mutta... Tänään alkoi pitkään ja hartaasti odottamani sarjiskurssi ja mielenkiintoiselta vaikuttaa. Opin ettei inspiraatiota tai tarinaa tarvitse lähteä hakemaan kaukaa avaruudesta, vaan riittää kun katsoo omaa ympäröivää elämäänsä lähemmin. Menneisyydestä ne noloimmat ja mehukkaimmat jutut varmaan löytyykin...


sumeaa, sumeaa...

Tänään piirrettiin karttaa omasta lapsuudenkodista ja ensi kerralla luetaan omia tarinoita paikoista joissa on asunut. Mielenkiintoista nähdä miten kurssi kehittyy TAI SIIS miten minä kehityn sarjakuvailmaisussa!

2 comments:

 1. Heij,
  ulin vaan sanomaan että onpas visuaalisesti ja sisällöllisesti oikein mainio blogi sinulla. Kauhean aikaansaava olet. Sain kauheesti inspistä näistä sun kuvista. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Kiva jos sait inspiraatiota! :))

   Delete