15 September 2011

Sotkua

Aamulla halusin mennä töihin bussilla, mutta en ehtinyt bussiin ja piti käyttää omia jalkoja enemmän kuin olin suunnitellut. Lounaalla söin paketin nuudeleita ja avokadon. Kumpikaan ei maistunut erityisen hyvälle ja yhdessä suorastaan oksettavalle. Jälkkäriksi rouskuttelin porkkanoita, vaikka mieli olisi tehnyt jotain makeaa.

Töissä ajatus harhaili. Töiden jälkeen pikakävelin metroon. Metrossa matkustin hikisenä Sörnäisiin, josta jatkoin matkaa raitiovaunulla kohti Taikia. Taikkiin, koska tänään oli jälleen avoimen yliopiston piirustuskurssi.

Kurssilla piirrettiin ulkona. Yritettiin saada paperille eri sävyjä lyijykynällä ja erottaa kuvan eri "tasoja". Piirustus ei vaan jotenkin luonnistunut tänään. Ehkä väsymystä ja kylmyyttä. Loppupuolella siirryttiin vielä sisätiloihin piirtämään ja katsomaan työt läpi.

Taikista lähtiessä satoi vettä ja sateenvarjo olisi ollut hyödyllinen. Raitiovaunussa yritin vielä vähän luonnostella, mutta siitä tuli hieman huono olo... Viimeisillä voimilla raahauduin kotiin.

Tästä päätellen voin todeta seuraavaa: hyvä ruoka ja riittävä vaatetus syksyn säässä ovat enemmän kuin tarpeelliset. Sateenvarjo kannattaa myös pitää mukana.

2 comments:

  1. Se on inhottavaa, kun piirtäminen ei sujukaan:/

    Toivottavasti tulevat aamut menee sulla paremmin putkeen:)!

    ReplyDelete
  2. No sanos muuta! Kynä ja pää ei välillä halua tehdä yhteistyötä..:D

    ReplyDelete