24 August 2011

Silkkipaperikukat

Pari viikkoa sitten koristelimme Annen kanssa kultahäät.  Askartelimme isoja paperikukkia, joissa käytimme materiaalina valkoista silkkipaperia. (kreppipaperi sopii myös, kokeiltiin muutaman pieneen kukkaan) Suihkimme kukkiin myös hieman sävyjä spraymaaleilla .

Vaikka emme tienneet minkälainen koristeltava tila tarkalleen olisi, olimme lopputulokseen kuitenkin ihan tyytyväisiä. Tällä tekniikalla saa helposti ja nopeasti näyttävän koristelun + kukat ovat kevyitä, joten ne on helppo ripustaa. Pakko kokeilla vielä uudestaan joskus! :)

Kukat kuivumassa Kukat kuivumassa maalauksen jälkeen...

IMG_0602 copy
IMG_0596 copy Pöytäkoristelua myös!

IMG_0590
Tarvikkeita

Juhlat olivat muutenkin ihan jees, vaikka itse olinkin reilusti alle keski-iän... ;-D

2 comments:

 1. moikka, selailin kertaistumalta koko blogin läpi-ihanaihanaihana! Olisko mahdollista saada tutoring näihin silkkipaperikukkiin?

  t. tämän kesän kaaso

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!! :) Noiden silkkipaperikukkien teko on todella yksinkertaista ja helppoa. Luulisin netistä löytyvän vastaavanlaisten ohjeita useampiakin. Suosittelen katsomaan täältä: http://www.marthastewartweddings.com/ ja täältä: http://ohhappyday.com/. Suosittelen kyllä jotain tuon tyylistä paperikukkakoristelua... Sillä saa aika nopeasti näyttävää koristelua ja edullisesti! Perustarvikkeina kun on vain silkkipaperi!

   Delete